1. Grana e Spinaci | 17 zł |
młode liście szpinaku, parmezan, pomidorki cherry, domowy sos vinaigrette | |
2. Roquette | 18 zł |
rukola, parmezan, gruszka, pomidorki cherry, vinaigrette | |
3. Con Verdure Marinato |
27 zł |
szpinak, marynowany burak, marynowana cebula, orzechy włoskie, dojrzewający ser kozi |
|
4. Caesar Con Pollo/ Con Gamberi |
38/49 zł |
kurczak lub krewetki, sałaty, pomidor, ogórek, klasyczny sos cesarski, grzanki | |
5. Camerano | 46 zł |
sałaty, ser burrata, speck, kurczak w konfiturze pomidorowo-cebulowej, pomidorki cherry, słonecznik, sos vinaigrette | |
6. Con Tonno | 35 zł |
mix sałat, mozzarella, tuńczyk, cebula oliwki, pomidor, ogórek, vinaigrette, grzanki |
|
7. Numero Uno | 38 zł |
mix sałat, pomidor, orzeszki, gorgonzola, karmelizowana gruszka, szynka parmeńska | |
8. Con Salmone di Agrumi |
42 zł |
sałaty, pieczony łosoś, pomarańcza, grejpfrut, pomidorki cherry, ogórek, cytrusowy vinaigrette |
1. Filet z kurczaka |
38 zł |
Grillowany, podawany z gotowanymi warzywami i ryżem z dodatkiem gruszki i rozmarynu | |
2. Polędwiczka wieprzowa | 45 zł |
W pieczeniowym sosie grzybowym, podawana z kluseczkami gnocchi i mixem sałat z vinaigrettem | |
3. Saltimbocca di Pollo |
40 zł |
pierś z kurczaka z szynką parmeńską i szałwią, podawana z sosem neapolitańskim i szpinakowym tagliatelle |
|
4. Pieczony łosoś | 55 zł |
Podawany z chrupiącymi ziemniaczkami i grillowanymi warzywami |
|
5. Lucioperca |
45 zł |
pieczony sandacz w cytrynowo-koperkowym sosie, podawany z cukiniową schiacciatą i blanszowanym szpinakim z czosnkiem i masłem |
|
6. Parmigiana di Melanzane |
38 zł |
klasyczna włoska zapiekanka z plastrów bakłażana, sosu pomidorowego i sera grana padano |
|
7. Spuntature
|
59 zł |